BIBGourmand Menu

Proeverij van makreel: tartaar met limoen crème, groene asperge en lauwwarm cocktail schuim, licht gerookt met pequillo peper, gel van grapefruit en ingelegd

in zoetzuur met sjalot en oesterblad.

of

Zult van eendenbout met zilveruitjes, five spices powder en Limburgse stroop,

relish van rode ui en cranberries, winterse salade

***

Kabeljauw met fijne bouquette groentjes, gekonfijte tomaat en een vleugje

verse koriander, jus van schaaldieren en krokante limoen aardappel.

***

Schelvis gebakken, crème van bospeen met een vleugje gember,

knapperige groentjes en beurre blanc met kurkuma.

of

Schots lamsrumpje gebakken in knoflook basilicum boter, flan van spinazie,

aardappeltjes zacht gegaard in olijfolie en jus met tijm .

***

Taartje van bloedsinaasappel op chocolade kapsel, compote

van bloedsinaasappel, bloedsinaasappel sorbet en spinchocolade.

of

Kaasplateau: 5 Europese kazen met garnituur.

(Supplement € 5,-)