BIBGourmand Menu

Proeverij van Schotse zalm: huis gerookt op lage temperatuur, luchtige
mousse en gemarineerd in tosadashi, zuur van komkommer, sjallot
en groene kruiden.
of
Gepekelde runderhaas, rucola met balsamico, Ras el hanout crème,
kesbeke uitjes, geroosterde cashew nootjes en krokant van knoflook brood.
***
Huisgemaakte tagliatelle met zure room, truffel en Parmezaanse kaas.
***
Gebakken Roodbaars filet, knapperige groentjes, gekonfijte parels van
Opperdoezer ronde aardappel en nantua saus.
of
eendenborst gevuld, geroosterd en gelakt, koolrabi, mousseline van gepofte
zoete aardappel en jus van rode wijn en misu.
***
Lemoncurd, compote van gekaramelliseerde blauwe bessen met een
vleugje Cointreau, witte chocolade ijs en kletskopje van blauwe bes.
of
Kaasplateau: 5 Europese kazen met garnituur.

(Supplement € 5,-)