BIBGourmand Menu

Gerookte sprotfiletjes, crème van citroen, groene kruiden en witlof salade,
crunch van geroosterd brood en Parmezaanse kaas
of
roleau van Kempens hoender gevuld met truffel dun gesneden, pittige
mayonaise van ras el hanout, gemarineerde bleekselder en pompernikkel.
***
Sliptong filet op de graad gegaard in de oven, een wijnsaus geparfumeerd
met sushi azijn, soja en een vleugje koriander, komkommer en zalmeitjes.
***
Geroosterde zeewolf filet, knapperige groentjes, mousseline van aardappel,
doperwtjes en spinazie, schuimige beurre blanc met kardamom.
of
Gebakken nootje van graankalflende, huisgemaakte piccalilly, geprakte jonge aardappel met nootmuskaat en asperges uit Roosteren.
***
Gemarineerde aardbeitjes, sorbet van yoghurt met gekonfijte rabarber
en matcha cake.
of
Kaasplateau: 5 Europese kazen met garnituur.

(Supplement € 5,-)