BIBGourmand Menu

Salade van dun gesneden huis gerookte eendenborst, crème van courgette en witte soja, salade en krokante sjalot.
Of
Luchtig taartje van gepofte rode punt paprika, gepekelde kabeljauw, geroosterd sesamzaad, radijs, kruiden salade en crunch van knoflookbrood.
***
Gevulde zeebaars filet met jonge bladspinazie crème van olijven en ansjovis,
spicey dragon knoflook olie.
***
Schelvis geroosterd, balluchon van prei met jonge groentjes, aardappel in verse kruiden en schuimige beurre blanc en spicy dragon-knoflook olie.
of
Opgerolde saltimbocca van graankalf en lardo di collonata, la ratte aardappel
in tijm en rozemarijn, jus van oude balsamico.
***
Tarte tatin van gekaramelliseerde ananas met salie en een vleugje limoen,
ijs van Belgische chocolade en rasp van witte chocolade.
of
Kaasplateau: 5 Europese kazen met garnituur

(Supplement € 5,-)