Bienvenuevoor Thuis

Kleine gerechtjes voor thuis

Steak Tartaar klassiek met crème van eidooier en gefrituurde kappertjes
10,-
Focaccia met kort geroosterde tataki van tonijn en limoen crème
8,-
Carpaccio van ossenhaas met truffel crème, Pecorino kaas schilfers
en krokant brood
7,-
Rouleau van gekonfijte eend met relish van cranberries en rode ui
8,-
Cocktail van zalm, krab en gamba met zoetzure groentjes en cocktail saus
8,-
Hartige salade van witte vis brandbare met verse kruiden, komkommer
en ingelegde kleurrijke groentes
7,-
In de oven gegaarde nek van Livar met een honing mosterdsaus
en puree van knolselderij
8,-
Romige aspergesoep met asperges en peterselie
xx
Ossenstaart bouillon met Madeira, groentjes en verse kruiden
7,-
Biologische ganzenlever van foie royal met compote van zoete tomaat en brioche
15,-
Vega: taartje van paddenstoelen met gemarineerde knapperige groentjes
xx
Chateaubriand van ossenhaas (500gr) met knapperige groentes, oven aardappeltjes en Stroganoff saus (voor 2 a 3 personen)
60,-
Asperges flamande, met 2 plakken gekookte ham, gepocheerd eitje,
krieltjes uit de oven en asperge botersaus
Moëlleux van bittere chocolade voor in de oven met crème van vanille
en compote van sinaasappel
20,-

0

8,-

 

Bib gourmand menu € 30

Hartige salade van witte vis brandbare met verse kruiden, komkommer en ingelegde kleurrijke groentes.

of

Dungesneden kalf lende met een crème van gele paprika, gepocheerd eitje, zoetzure sjalot en krokant knoflookbrood

of

In de oven gegaarde nek van Livar met een honing-mosterdsaus, puree van knolselderij

***

Zeebaars filet gebakken, krielaardappeltjes uit de oven, knapperige groentes en beurre blanc

of

Parelhoen rouleau gevuld, asperges uit Roosteren, knapperige groentes, krielaardappeltjes uit de oven en truffeljus

***

Fris taartje van mandarijn met mandarijncompote en crunch van brownie

 

Wijn suggesties

Bodegas anadas do care trio white € 20,-

of

Dusseau reserve hout gelagerde chardonnay € 25,-

of

Bodegas anadas, Carina do care € 20,-

of

Ripasso valpolicella, villa-loren € 25,-

 

 

Bestellen telefonisch op het nummer: 089-85288 of per email: info@restaurant-bienvenue.be

Bestelling voor 14.00 u ophalen vanaf 17.00 u – 19.00 u

Eventueel kunnen wij bezorgen in overleg

Voor vragen betreffende allergenen kun u ons contacteren

U hoeft niks te retourneren