KERST- en OUDEJAARSMENU 2022

 Op zondag 25 december en maandag 26 december serveren wij ons kerstmenu

Kerstmenu 2022

Terrine van gekonfijte eendenbout en uitgebakken paddenstoeltjes in gelei met appelsiroop, een lolly van biologische eendenlever paté in crumble van oude wijvenkoek, relish van rode ui met cranberry’s  en brioche brood.

***

Romige soep van kerrie, kokos en citroengras, ravioli gevuld met kreeft en gamba, peterselie olie, crouton met soubise kerrie-uitjes

en Flandrien Grand cru kaas (5 gangen).

***

IJsselmeer snoekbaars filet, gerookte paling, crème van wortel en pompoen en Champagne botersaus met misu.

***  

Roleau van licht gerookte kwartel borst, zachte zuurkool met appel en het boutje gestoofd in truffeljus.

Hertenrugfilet gebakken in speculaaskruiden, gelakte sukade op lage temperatuur gegaard, klassiek bereide rode kool, jonge spruitjes, aardappel soufflé met bieslook en sjalot, rode port saus met roze pepertjes.

***

Délice de noisette met hartige salade van witlof en pesto (7 gangen)

***

  Luchtig taartje van kersen in gelei van rode wijn, vanille, steranijs en een vleugje kaneel

op bittere chocolade krokant en compote van blauwe bessen.

 

Wijn arrangement Bienvenue voor thuis*
5 gangen menu € 85 € 50 € 70
6 gangen menu € 100 € 60 € 80
7 gangen menu € 112 € 70 € 90

*

Bienvenue voor thuis kerst menu:

Zoals gebruikelijk kunt u bovenstaand kerstmenu ook dit jaar weer afhalen. Door deze catering service bespaart u veel tijd en moeite en zet u in een handomdraai een feestelijk menu op tafel. Het  menu wordt verpakt geleverd in onze feestelijke Bienvenue voor thuis catering box met een zeer complete beschrijving van serveren en opwarmen zodat alles met het grootste gemak verloopt voor u. Dit menu kan worden afgehaald op 24 december tussen 15.00u-16.00u. Wanneer u gebruik wenst te maken van deze Q-linaire afhaalservice gelieve te reserveren voor 20 december. Wij vragen u allergieën bij reservering door te geven.

 

Voor een culinaire en sfeervolle afsluiting van het jaar bent u bij Bienvenue aan het juiste adres! U kunt bij ons genieten van een heerlijk
5-gangen menu dat speciaal voor deze avond met zorg is samen gesteld.
Wij verwelkomen u oudejaarsavond tussen 18.30u-19.15u. Wij sluiten 23.00 & verwelkomen u Nieuwjaarsdag vanaf 18.30u.

Menu Ouderjaarsavond & Nieuwjaarsdag 2022

Proeverij van tonijn: tataki in sesamzaad en oosterse lak, cannelloni van tonijn gevuld  met kreeft en crab, tosadashi, een krokante gamba met limoen crème.

***

Romige bisque van schaaldieren geparfumeerd met Armagnac, zacht gegaarde coquille en crouton met soubise kerrie-uitjes en oude kaas.

***

Snoekbaarsfilet op de huid geroosterd, mousseline van bospeen en pompoen, aardappel citroen crunch en Champagne botersaus en baeri kaviaar.

***

Filet puur van het Simmental rund doorregen met lavas, bloemkool met komijn, gebakken aardappel soufflé en jus van eekhoorntjesbrood truffel.

IJs parfait van vanille, honing en armagnac op chocolade kapsel, gebrande merengue met gekaramelliseerde hazelnootjes en pruim.

 

Wijn arrangement
5 gangen menu € 85 € 50

* Mocht u iets niet lusten of een allergie hebben, zorgen wij graag voor een alternatief gerecht.

 

Feestelijke Culinaire BOX voor 31 december (Oudejaarsavond)

We hebben weer een aantal heerlijke en feestelijke hapjes samengesteld in onze culinaire box om thuis gezellig van te genieten.
15 soorten hapjes mooi gepresenteerd de Bienvenue voor thuis box en per persoon verpakt à € 29,-. U hoeft ons  niets retour te brengen. Deze Q-linaire hapjes kunnen worden afgehaald op dinsdag 31 december tussen 15.00u-16.00u.