*Al onze gerechten kunnen allergenen bevatten, voor info vraag ons personeel. 

 

BIB Gourmand menu

Voorgerechten

  • Scampi’s krokant in panko, verse geitenkaas in zoetzuur van komkommer en rode puntpaprika ingelegde venkel, kletskop met ansjovis
  • Wildpaté, winterse salade, compote van abrikoos en seshuan peper, gel van Madeira en knoflookbrood
  • Taartje van pompoen, gerookte groene kool, kale chips, gemarineerde vergeten groentes en Dukkah noten crunch

Tussengerecht

  • Scholfilet uit de oven, knoflook spinazie en schuim van wortel en gember

Hoofdgerechten

  • Roodbaars gebakken, kleurrijke winterse groentes, aardappelkruiden krokant en beurre blanc met een vleugje kardemom
  • Hertenbout met 5 spices gebakken, cannelloni van savooiekool, schorseneren, wilde bospaddenstoelen, aardappel rösti en jus van rode wijn
  • Truffel risotto, wilde bospaddenstoelen, Parmezaanse kaas en peterselie schuim (vega)

Nagerechten

  • Parfait van Luikse appelstroop met sablé en een lauwwarm beignetje van appel in kaneelsuiker
  • Kaasplateau: 5 Europese kazen met garnituur (supplement € 5,-)

€39,- 3 gangen voor, hoofd, dessert.

€43,- 3 gangen tussen, hoofd, dessert.

€43,- 3 gangen voor, tussen, hoofd.

€51,- 4 gangen voor, tussen, hoofd, dessert.

 

 

 

Klassiekers van Bienvenue

 

 

 

Wijnen

Champagne

Bubbels

Wit

Rose

Rood

Dessert

Wijnarrangement